Tuinonderhoud


Geen zorgen over onderhoud en altijd een mooie tuin


Wilt u het onderhoud aan uw tuin uitbesteden? Dat kan bij Allround Tuinen. Wij snappen heel goed dat u soms geen tijd heeft voor onderhoud aan uw tuin, of simpelweg niet beschikt over de juiste materialen en expertise. Graag helpen wij u dan bij het mooi maken en houden van uw tuin. De tuinonderhoud werkzaamheden wisselen per seizoen, uiteraard veranderen wij ook ons onderhoudswerk mee met de seizoenen.

Wekelijks of jaarlijks

Bij Allround Tuinen maakt u afspraken over een vorm van onderhoud die aansluit bij uw wensen. Wilt u alleen de heg door ons laten snoeien? Dan komen we bijvoorbeeld een of twee keer per jaar langs. Wilt u dat we uw tuin wekelijks netjes onderhouden, denk aan snoeien, schoffelen en maaien? Ook dat is mogelijk. Kortom, hoe u ook wilt dat we onderhoud uitvoeren, wij maken een plan op maat. De wens van onze klanten staat altijd voorop.

Maaiservice

Overweegt u om het maaien van uw gazon uit te besteden? Als u gebruik maakt van onze maaiservice zullen wij vakkundig uw gazon maaien. In samenspraak met u stellen wij een plan op dat aansluit bij uw wensen en uw tuin. Zo kunt u er voor kiezen om alleen het gazon te laten maaien maar het is ook mogelijk uw gazon jaarlijks te laten verticuteren en bemesten. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Gladheidsbestrijding

Ook in de winter werken wij gewoon door. U kunt door ons tijdens winterse dagen bijvoorbeeld uw straten ijs- en sneeuwvrij laten maken. Wij zorgen er dan voor dat uw complete straat sneeuwvrij gemaakt wordt. Door zout te strooien houden we uw straat ijsvrij zodat de toegang naar uw bedrijf of woning veilig begaanbaar is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het uitbesteden van tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen we u vrijblijvend meer.

snoei2

Contactformulier

Wilt u meer weten over het uitbesteden van tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op.