Tuinonderhoud

Het onderhouden van je tuin kan een tijdrovende klus zijn. Allround Tuinen biedt daarom professioneel tuinonderhoud op maat, waarbij we jouw tuin op de juiste manier verzorgen en onderhouden zodat deze er het hele jaar door prachtig uitziet! De tuinonderhoud werkzaamheden wisselen per seizoen en uiteraard veranderen wij ook mee met ons onderhoudswerk.

Wekelijks of jaarlijks
Of je nu behoefte hebt aan periodiek onderhoud of eenmalige klussen, wij nemen het werk graag uit handen en zorgen ervoor dat jouw tuin altijd in topconditie blijft! Zo stemmen we het onderhoud van jouw tuin volledig af op jouw wensen. Wil je enkel de heg door ons laten snoeien? Dan komen wij bijvoorbeeld een of twee keer per jaar bij je langs. Behoefte aan een wekelijkse opfrisbeurt, denk aan snoeien, schoffelen en maaien? Ook dat is mogelijk.

Kortom, welke vorm van onderhoud je ook wenst, wij stellen een op maat gemaakt plan voor jou op. De wensen van onze klanten staat altijd voorop!

Maaiservice
Overweeg je om het maaien van uw gazon uit te besteden? Als je gebruik maakt van onze maaiservice zullen wij vakkundig jouw gazon maaien! In samenspraak met jou stellen wij een plan op dat aansluit bij jouw wensen, en jouw tuin. Zo bieden we diverse opties voor het onderhoud van je gazon. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het gazon te laten maaien, maar we bieden ook de mogelijkheid om jaarlijks te verticuteren en bemesten. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Gladheidsbestrijding
Hoewel je tuin in de winter misschien niet altijd even zichtbaar is, houden onze diensten niet op! Zo kun je door ons je straten ijs- en sneeuwvrij laten maken tijdens de winterse dagen. Wij zorgen er dan voor dat jouw complete straat sneeuwvrij gemaakt wordt. Door zout te strooien houden we jouw straat ijsvrij zodat de toegang naar jouw bedrijf of woning veilig begaanbaar is. Benieuwd naar alle mogelijkheden van het uitbesteden van tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!

Allround tuinen

Een fris en jong hoveniersbedrijf

Bekijk onze projecten