Over ons

Allround Tuinen is een jong en fris bedrijf dat moderne tuinen ontwerpt en realiseert. Elke tuin is anders en dus ook elk project is uniek. Bij het aanleggen of onderhouden van tuinen staat de klantwens altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven naar een prachtig eindresultaat. Onze ultieme doelstelling is tevredenheid bij elke klant!

Allround Tuinen is opgericht in februari 2015 door Erik Buursema en Nick van Hoek. Als langdurige vrienden en voormalige klasgenoten tijdens hun hoveniersopleiding, koesterden ze een gedeelde liefde voor het creëren van prachtige buitenruimtes. Na waardevolle ervaring te hebben opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven, kwamen ze tot het besluit om samen een eigen onderneming te starten. Nu vullen de twee elkaar perfect aan en is hun gedeelde passie voor groen en vakmanschap voelbaar in elk project!

Zowel Nick als Erik zijn ooit begonnen in de bouw. Toch was dat niet helemaal wat ze zochten en startten daarom allebei met de hoveniersopleiding. Nu kunnen ze hun ervaring in de bouw goed inzetten bij het aanleggen van tuinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw van terrasoverkappingen, veranda’s en houten tuinmeubelen. Dankzij hun achtergrond in de bouw biedt Allround Tuinen een unieke combinatie van vakmanschap en creativiteit bij elke tuinaanleg!

Allround tuinen

Een fris en jong hoveniersbedrijf