Allround Tuinen


Een fris en jong hoveniersbedrijf


Over ons

Allround Tuinen is opgericht in februari 2015 door Erik Buursema en Nick van Hoek. Twee vrienden die elkaar al lange tijd kennen en klasgenoten waren op de hoveniersopleiding. Na bij verschillende hoveniersbedrijven gewerkt te hebben maakten ze plannen om samen een bedrijf te beginnen. Nu vullen de twee elkaar perfect aan.

Zowel Nick als Erik zijn ooit begonnen in de bouw. Toch was dat niet helemaal wat ze zochten. Ze startten daarom allebei met de hoveniersopleiding. Nu kunnen ze hun ervaring in de bouw goed inzetten bij het aanleggen van tuinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw van terrasoverkappingen, veranda’s en houten vaste tuinmeubelen.

Allround Tuinen is een jong en fris bedrijf dat moderne tuinen ontwerpt en realiseert. Elke tuin is anders en dus is ook elk project uniek. Bij het aanleggen of onderhouden van tuinen worden altijd de wensen van de klant gevolgd. Persoonlijk een-op-een contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Samen gaan ze altijd voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. Alles draait om tevreden klanten.

11138128_907423932628144_895338189187258436_n