Vijver


Geef uw tuin nog meer uitstraling met een prachtige vijver


Vijvers

Wilt u een vijver in uw tuin laten aanleggen? Wij van Allround Tuinen zijn ervaren in het aanleggen van waterpartijen. Voordat we daadwerkelijk gaan graven, gaat daar een traject aan vooraf. We bepalen samen met u de soort waterpartij die in de tuin aangelegd moet worden en hoe groot de vijver moet worden. Er zijn veel verschillende vijvers zoals koivijvers, siervijvers, spiegelvijvers en zwemvijvers.

Bij de aanleg van de waterpartij verzorgen wij het gehele traject. Van het grondwerk tot het uiteindelijke vullen met water. Ook helpen we bij het aanleggen van een filtersysteem. Hierin zijn ook weer verschillende mogelijkheden. Bij de keuze voor het beste filtersysteem geven wij natuurlijk advies.

Vijver onderhoud

Als u wilt dat uw vijver mooi schoon blijft is goed onderhoud van belang. Het is vooral heel belangrijk dat de balans in uw vijver goed is. De waterkwaliteit, het aantal vissen en de verschillende planten. Alle elementen hebben invloed op de kwaliteit van uw vijver.

Na de aanleg van de waterpartij adviseren wij over de juiste manier van onderhoud, maar u kunt het onderhoud natuurlijk ook uitbesteden. Dan zorgen wij voor het terugsnoeien van de planten, het schoonmaken van de randen en het helder houden van het water.

11102644_820372851333253_1337426587954851261_n

Contactformulier

Wilt u met ons in contact komen? Vul dan onderstaand contactformulier in.