Tuin aanleg


Allround Tuinen realiseert al uw tuinideeën en wensen


Een tuin met veel elementen

De aanleg van een tuin is een proces waarbij echt vakwerk nodig is. Bij Allround Tuinen zetten we bij elk tuinproject alles op alles om de wensen van de klant te realiseren. Omdat we alle kwaliteiten, denk aan bestraten, houtbouw en vijvers aanleggen, in eigen huis hebben kunt u de aanleg van uw tuin met een gerust hart aan ons overlaten.

Allround Tuinen werkt bij aanleg van uw tuin geheel volgens het ontwerp dat we samen met u maken. Zo weet u zeker dat uw nieuwe tuin geheel volgens uw wensen aangelegd wordt. Wij combineren graag verschillende elementen als water, verlichting en hout. Zo wordt uw tuin echt een plaatje.

Werkwijze

Als u uw tuin opnieuw wilt laten aanleggen, starten we eerst met een persoonlijk gesprek. Wat zijn uw wensen? Door uw wensen samen te voegen met onze tips komen we tot een goed plan. U kunt uiteraard zelf een ontwerp maken, maar u kunt dit ook laten doen door onze tuinarchitect. Als zij uw tuin gaat ontwerpen zal ze samen met u, uw wensen bespreken. Uniek is dat ze ook naar uw interieur kijkt zodat ze de nieuwe tuin echt als een verlenging van uw woning kan ontwerpen.

Als we na het eerste gesprek een ontwerp gaan maken nemen we alle besproken zaken en wensen mee: inrichting, bestrating, beplanting en eventueel specifieke wensen (denk aan een overkapping, vijver of bijzondere materialen of kleuren). Zodra de ontwerpen goedgekeurd zijn maken we de offerte op. Bent u akkoord? Dan plannen we een datum voor de start van het project zodat het aanleggen van uw nieuwe tuin kan beginnen.

We vinden het belangrijk om tijdens dit gehele traject nauw contact te hebben met onze klant. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin. En of u nu een grote tuin, kleine tuin, stadstuin of landelijke tuin wilt laten renoveren, wij renoveren tuinen voor ieder budget!

Betrouwbare service

Als uw tuin klaar is houdt onze service niet op. Mocht u niet tevreden zijn over een onderdeel in de tuin, of gaat er onverhoopt een plant dood? Dan kunt u altijd bij ons aankloppen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een onderhoudsplan op te stellen aangepast naar uw tuin en wensen. We streven voortdurend naar tevreden klanten.

  

aanleg

Contactformulier

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.