Klantreview: “We genieten volop van onze oosterse tuin”

Klantreview: “We genieten volop van onze oosterse tuin”

Klantreview: “We genieten volop van onze oosterse tuin”

Hoveniersbedrijf Allround Tuinen heeft een prachtige oosterse tuin aangelegd bij meneer en mevrouw Slagter. Belangrijkste eis van die nieuwe tuin was dat hij onderhoudsarm moest worden. Dhr. Slagter vertelt: “We zijn veel op reis en hebben dus niet veel tijd om onderhoud uit te voeren.”

De tuin van meneer en mevrouw Slagter heeft veel hoeken. “Het is een tuin in de vorm van een soort driehoek. Dat maakte het lastig voor ons om zelf iets moois van onze tuin te maken. Vandaar dat we op zoek gingen naar een hovenier”, aldus dhr. Slagter. Ze kenden Nick van Allround Tuinen via via en daarbij hoorden ze al veel positieve verhalen over het hoveniersbedrijf.

De tekening was direct goed

Dhr. Slagter: “Allround Tuinen is een jong bedrijf en mede daarom gunden we ze de klus. Al snel kwam de tuinarchitecte bij ons langs. We reizen veel naar Azië en daarom vroegen we de architecte om een oosterse tuin met een Tibetaans tintje te ontwerpen.” Toen de architect met een tekening kwam waren meneer en mevrouw Slagter direct enthousiast.

De aanleg van de nieuwe tuin duurde een week. Er werd een prachtige pergola gebouwd met mooie planten en veel bamboo. Een prachtig oosters aanzicht vanuit de woning van meneer en mevrouw Slagter. “Nick en Erik werken erg secuur en we zijn dan ook heel erg tevreden over het eindresultaat.”

Vol lof

Dhr. Slagter gaat verder: “We zijn vol lof over het werk van Allround Tuinen. We zijn in het voorjaar en in de zomer vaak in Nederland en dus hebben we afgelopen zomer heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe onderhoudsarme tuin.”

Hieronder een aantal foto’s van de tuin. Nu is het wachten op het voorjaar! Dan zal de tuin prachtig in bloei staan. 

review sagter 5 review slagter 1 review slagter 2 review slagter 4 slagter review 5