Klantreview: “Onze mooie tuin is nu beroemd!”

Klantreview: “Onze mooie tuin is nu beroemd!”

Klantreview: “Onze mooie tuin is nu beroemd!”

Allround Tuinen heeft in Balkbrug een prachtige tuin aangelegd bij de familie Kremer. Harald Kremer vertelt dat ze niet echt op zoek waren naar een hovenier, maar dat het vernieuwen van de tuin wel nodig was. De hoveniers van Allround Tuinen kwamen per toeval met meneer Kremer in contact. Kremer: “Niet alleen zijn wij heel tevreden over de tuin; we krijgen ook regelmatig complimenten van voorbijgangers!”

Toen de familie Kremer hun huis kocht was de woning erg gedateerd. Er is daarom flink verbouwd. “Eén van de eerste grote dingen die we gebouwd hebben was een grote schuur. Via deze schuur ben ik in contact gekomen met Nick en Erik van Allround Tuinen. We raakten aan de praat over onze nieuwe schuur. Ik vertelde dat eigenlijk de hele tuin vernieuwd moest worden. Zij bleken toevallig hoveniers te zijn en zo ging het balletje rollen”, aldus Kremer.

Weinig onderhoud en fijn voor de kinderen

“Al snel kwam de tuinarchitecte van Allround Tuinen langs. Het mooie is dat zij tuinen van binnenuit je woning ontwerpt. Op deze manier maakt ze van de tuin echt een verlengstuk van je interieur. We hebben haar zoveel mogelijk vrijheid gegeven bij het maken van het ontwerp. Wel vonden we het belangrijk dat de tuin makkelijk in onderhoud is, het moet een fijne plek voor de kinderen zijn en we wilden een mooi terras om op te ontspannen met vrienden.”

Kremer gaat verder: “Zo zijn er een aantal besprekingen geweest. Het gaat om een kavel van 2000 vierkante meter dus zo’n ontwerp zet je niet zomaar even op papier. We konden het erg waarderen dat de jongens ’s avonds in hun eigen tijd bij ons langs kwamen. Uiteindelijk hebben we samen een mooi plan neergezet.”

Snel en adequaat werk

“Omdat het zo’n grote tuin is, heeft Allround Tuinen van ongeveer juli tot en met november aan onze tuin gewerkt. Dit traject verliep heel goed. Ik heb zelf geholpen om de tuin leeg te halen. Waar je dat zelf stap voor stap doet en bij veel dingen twijfelt of je het moet houden of weg moet gooien, kwamen de jongens erbij met shovels en kranen. De tuin was snel leeg!”

“De jongens werken erg adequaat en alles gaat in goede communicatie. Zo twijfelden wij bijvoorbeeld over de beplanting. We dachten vanwege budgettaire redenen nog een jaar te moeten wachten, maar dankzij het goede meedenken van de hoveniers kon het toch direct. Iets waar we heel blij mee zijn.”

Professioneel jong bedrijf

“Dat de jongens zo goed meedenken is een zeer groot pluspunt. Een plan op papier blijft natuurlijk een plan, in de tuin komt iets soms anders uit de verf. Allround Tuinen kwam dan altijd met een goed advies. Het is een jong bedrijf, maar dankzij de jaren ervaring zijn het zeer professionele hoveniers.”

“We zijn heel erg blij met onze tuin. Het is een bijzondere unieke tuin geworden met hele mooie elementen. Omdat ons huis een beetje op een heuvel staat valt de tuin ook behoorlijk op. We krijgen heel veel complimenten van zowel bekenden als onbekenden. Daar zijn we heel trots op!

 review kremer 4 review kremer 3 review kremer 2 review kremer 1