Tuinbestrating


Een prachtig terras in uw tuin? Laat het leggen aan ons over!


In een nieuwe tuin is de bestrating vaak heel belangrijk. Net als voor de rest van de tuin, geldt bij bestrating ook: er zijn talloze mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en budget zoeken we samen met u naar bijvoorbeeld een mooie tegel of klinker voor uw terras of naar de perfecte bestrating voor bijvoorbeeld uw oprit.

Tuinbestrating

Er zijn veel verschillende soorten bestrating in veel stijlen zoals modern en landelijk. Ook zijn er veel verschillende materialen, formaten en kleuren beschikbaar. Kiezen lijkt moeilijk, maar uiteraard helpen wij hierbij door de beste kwaliteit in uw prijscategorie te laten zien. Ook onze tuinarchitecte kan in haar tekeningen aangeven welke tegel goed in uw nieuwe tuin zal passen.

Wij van Allround Tuinen zijn zeer vakkundig en bekwaam in het leggen van de bestrating. Zo kunnen we zowel sierbestrating leggen als machinaal straten.

Renovatie

U kunt ons ook inhuren voor de renovatie van uw straat of terras. Is uw terras of straat toe aan een opknapbeurt? Zijn er verzakkingen? Of is de bestrating gewoon niet meer naar wens? Als wij uw terras opnieuw leggen is uw terras weer als nieuw!

bestrating

Contactformulier

Wilt u meer weten over bestrating? Of wilt u uw tuin laten bestraten door Allround Tuinen? Neem dan contact met ons op.